Maia -  www.maiacasa.ro este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata din Romania, cu o experienta de peste 20 de ani in constructia si dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale. Spatiile propuse de noi sunt constructii solide, foarte incapatoare si luminoase, cu o estetica rafinata si moderna, finisaje de cea mai buna calitate, cu un grad de confort ridicat.

Locatiile alese de noi au beneficiile de a fi in zone cu transport in comun, aproape de scoli, magazine, centre medicale, centre comerciale.

Maia Sisesti aduce pe piata un mix de 1, 2, 3 si 4 camere, a caror suprafata construita variaza intre 57 mp si 193 mp.

 

Apartamentele dispun atat de balcoane cat si de terase. Designul apartamentelor are la baza un concept modular de separare a spatiilor functionale, cum ar fi bucataria, crearea de spatii fluide, armonioase, camerele fiind conectate prin holuri ample si maximizarea luminozitatii prin suprafete vitrate generoase si atent pozitionate.

Sunt prevazute 47 de locuri de parcare subterane si 17 locuri de parcare la nivelul solului.

Imobilul dispune de facilitatile necesare dezvoltarii unei vieti implinite, zona beneficiind de acces la transportul in comun (statia autobuzului 205 se afla la cativa metri, in timp ce statia de metrou Straulesti este la o distanta de aproximativ 350 m) dar si un acces facil catre DN1 si Centura Bucurestiului.

Capitan Cutui

Capitan Cutui

Cutui Ion, Pitesti

Ansamblul va cuprinde 2 cladiri de locuinte (D+P+6E) si un parcaj supraetajat (S+D+P). si se va ridica pe amplasamentul din Str. Capitan Ion Cutui nr. 13, Pitesti, Arges avand o suprafata totala de 5.543 m². In faza intai se va dezvolta un corp de cladire cu functiunea rezidentiala cu suprafata desfasurata de 4674.3 m². In faza a doua, se va dezvolta a II-a cladire cu functiuni rezidentiale cu o suprafata desfasurata de 5821.2 m².

Vezi site

Maia Mamaia

Maia Mamaia

Strada Hanului, Mamaia

Apartamente noi, cu o priveliste deosebita, pe primul rand la mare in Mamaia Nord, pe Strada Hanului, la doar 50 de metri de plaja. Locatia si configuratia aleasa de noi vine cu avantajul ca noile apartamente pot fi folosite atat ca locuinte permanente cat si ca locuinte de vacanta iar finisajele se incadreaza in gama de lux.

Vezi site

Maia Victoriei

Maia Victoriei

Victoriei, Pitesti

Maia Victoriei este un concept unic in Pitesti, situat ultracentral, pe strada Victoriei. Accesul in zona se realizeaza foarte usor si rapid atat cu mijloace de transport in comun, cat si cu masina. Proiectul ofera diverse tipuri de apartamente cu 2, 3, si 4 camere precum si apartamente tip penthouse si duplex. Exista un numarul maxim de 5 apartamente pe nivel, fiecare scara fiind dotata cu lift rapid Schindler. Ansamblul rezidential dispune de un numar suficient de locuri de parcare si boxe, pentru locatari, vizitatori precum si de spatii comerciale, eliminand grijile specifice marilor orase. Maia Victoriei isi doreste sa simplifice stilul de viata alert al secolului 21.

Vezi site

Maia Dorobantilor

Maia Dorobantilor

Dorobantilor, Pitesti

Imobilul are un regim de inaltime de P+2 si cuprinde 9 apartamente cu 2 camere. Cele 9 de apartamente au suprafete utile cuprinse intre 45 si 64 m² si ofera spatii de locuit generoase si deschise. Sunt disponibile 10 locuri de parcare la nivelul solului. Imobilul va fi racordat la toate utilitatile iar contorizarea se va face individual. Apartamentele vin cu bucatarii inchise iar cea mai mare parte a bailor au fereastra, pentru o aerisire adecvata. Ansamblul rezidential Maia Dorobantilor este in constructie si va fi predat in anul 2019.

Vezi site

Maia Sisesti

Maia Sisesti

Gheorghe Ionescu-Sisesti, Bucuresti

Suprafata totala a terenului este de 5.970 mp. Regimul de inaltime S+Ds+P+3E+E4-5r, pe amplasamentul din Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 268/270, sector 1, Bucuresti. In faza intai se va dezvolta un corp de cladire cu functiunea rezidentiala cu un teren alocat cu suprafata de 1.768 mp. In faza a doua, pe terenul ramas cu suprafata de 3.879 mp se vor dezvolta tot cladiri cu functiuni rezidentiale.

Vezi site

Gavana Residence

Gavana Residence

Gavana, Pitesti

Dezvoltatorul care va ofera unele dintre cele mai accesibilie garsoniere si apartamente cu 2,3 camere din Pitesti situate pe Aleea Seneslau la intersectia cu strada Doamna Stanca, la doar 200 de metri de Statia de Transport in Comun. Apartamentele se vor preda la inceputul lui 2019 si mai sunt disponibile doar 5 unitati din totalul de 87.

Vezi site

Maia Craiovei

Maia Craiovei

Craiovei, Pitesti

Proiectul de apartamente MAIA CRAIOVEI este unul dintre cele mai noi ansambluri rezidentiale din Pitesti, avand una dintre pozitionarile cele mai avantajoase: Calea Craiovei. Imobilul cu termen de finalizare in anul 2018, este proiectat cu un regim de inaltime D+M+P+5E si dispune de 40 de apartamente (vandute integral), si de in spatiu comercial vandut in proportie de 60%.

Vezi site

Maia Zorilor

Maia Zorilor

Zorilor, Cluj-Napoca

Primul bloc din ansamblul MAIA Zorilor, D+P+2E+3R a fost predat in 2017, iar cele 34 de apartamente cu parcari, gradini la parter si terase la ultimul etaj, au fost vandute in timp record. In imediata vecinatate a blocului de locuinte se afla Scoala Waldorf iar accesul spre mijloacele de transport in comun se afla la cca. 50m.

Vezi site

Maia Banat

Maia Banat

Banat, Pitesti

Maia Fagaras

Maia Fagaras

Fagaras, Pitesti

Blocul de locuinte situat pe strada Fagaras, proiectat in regim de inaltime de D+P+5E a avut termen de finalizare August 2016. Cu o suprafata totala de 3826 mp, proiectul prevede 46 de locuinte. Locatia proiectului este ideala, acesta fiind situat la cca 50 m fata de scoala nr. 14, in imediata vecinatate a Spitalului Militar si a unui centru comercial, iar mijloacele de transport in comun sunt la cca 200 m. Toate aceste avantaje au facut ca apartamentele sa fie contractate inca din stadiul de proiect. Proiectul a fost vandut in proportie de 100%.

Maia Crinului

Maia Crinului

Crinului, Pitesti

Proiectul a fost finalizat de MAIA in 2014. Regimul de inaltime al imobilului este de D+P+4E+5R, suprafata cladirii fiind de 4100 mp. Parterul este destinat activitatilor comerciale, cele 34 de apartamente aflandu-se la etajele superioare. Si acest proiect a fost vandut in proportie de 100%.

Maia Teiuleanu

Maia Teiuleanu

Teiuleanu, Pitesti

Acest imobil este situat ultracentral, avand destinatie comerciala si rezidentiala. Constructia D+P+8E+9R a fost finalizata in anul 2012 si gazduieste la etajele superioare 11 apartamente cu o suprafata de 980 mp si birouri in suprafata de 900 mp. Proiectul este vandut in totalitate.

Maia General Cristescu

Maia General Cristescu

General Constantin Cristescu, Pitesti

Imobilul, situat in centrul orasului Pitesti a fost construit in anul 2011. Parterul a fost gandit si proiectat in totalitate pentru activitati comerciale, apartamentele fiind situate la etajele superioare. Acestea, in numar de 26, insumeaza o suprafata de 3510 mp, regimul de inaltime al imobilului fiind S+P+6E+7R. Proiectul este vandut in totalitate.

Maia Constructorilor

Maia Constructorilor

Constructorilor, Pitesti

Blocul de locuinte din zona Craiovei cu regimul de inaltime D+P+7E a fost predat in anul 2010, avand 43 de apartamente si o suprafata totala construita de 5100 de metri. Proiectul este vandut in proportie de 100%.