Maia -  www.maiacasa.ro este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata din Romania, cu o experienta de peste 20 de ani in constructia si dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale. Spatiile propuse de noi sunt constructii solide, foarte incapatoare si luminoase, cu o estetica rafinata si moderna, finisaje de cea mai buna calitate, cu un grad de confort ridicat.

Locatiile alese de noi au beneficiile de a fi in zone cu transport in comun, aproape de scoli, magazine, centre medicale, centre comerciale.

Maia Sisesti aduce pe piata un mix de 1, 2, 3 si 4 camere, a caror suprafata construita variaza intre 57 mp si 193 mp.

 

Apartamentele dispun atat de balcoane cat si de terase. Designul apartamentelor are la baza un concept modular de separare a spatiilor functionale, cum ar fi bucataria, crearea de spatii fluide, armonioase, camerele fiind conectate prin holuri ample si maximizarea luminozitatii prin suprafete vitrate generoase si atent pozitionate.

Sunt prevazute 47 de locuri de parcare subterane si 17 locuri de parcare la nivelul solului.

Imobilul dispune de facilitatile necesare dezvoltarii unei vieti implinite, zona beneficiind de acces la transportul in comun (statia autobuzului 205 se afla la cativa metri, in timp ce statia de metrou Straulesti este la o distanta de aproximativ 350 m) dar si un acces facil catre DN1 si Centura Bucurestiului.

Maia Sisesti

Maia Sisesti

Gheorghe Ionescu-Sisesti, Bucuresti

Suprafata totala a terenului este de 5.970 mp. Regimul de inaltime S+Ds+P+3E+E4-5r, pe amplasamentul din Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 268/270, sector 1, Bucuresti. In faza intai se va dezvolta un corp de cladire cu functiunea rezidentiala cu un teren alocat cu suprafata de 1.768 mp. In faza a doua, pe terenul ramas cu suprafata de 3.879 mp se vor dezvolta tot cladiri cu functiuni rezidentiale.

Vezi site

Maia Craiovei

Maia Craiovei

Craiovei, Pitesti

Proiectul de apartamente MAIA CRAIOVEI este cel mai nou ansamblu rezidential din Pitesti, avand una dintre pozitionarile cele mai avantajoase: Calea Craiovei. Imobilul cu termen de finalizare in anul 2018, va fi proiectat cu un regim de inaltime 2D+P+5E si va dispune de 28 de apartamente, parcari subterane si supraterane, cu o suprafata totala de 4481.5 mp.

Vezi site

Gavana Residence

Gavana Residence

Gavana, Pitesti

Dezvoltatorul care va ofera cele mai accesibilie garsoniere si apartamente cu 2,3 camere din Pitesti situate pe Aleea Seneslau la intersectia cu strada Doamna Stanca, la doar 200 de metri de Statia de Transport in Comun.

Vezi site

Maia Zorilor

Maia Zorilor

Zorilor, Cluj-Napoca

Primul bloc din ansamblul MAIA Zorilor, D+P+2E+3R cu termen de finalizare in primavara 2017, va dispune de 34 de apartamente, parcari, gradini la parter si terase la ultimul etaj. In momentul de fata 9 apartamente sunt vandute. In imediata vecinatate a blocului de locuinte se afla Scoala Waldorf iar accesul spre mijloacele de transport in comun se afla la cca. 50m.

Maia Banat

Maia Banat

Banat, Pitesti

Maia Mamaia

Maia Mamaia

Strada Hanului, Mamaia

Vezi site

Maia Victoriei

Maia Victoriei

Victoriei, Pitesti

Maia Victoriei este un concept unic in Pitesti, situat ultracentral, pe strada Victoriei. Accesul in zona se realizeaza foarte usor si rapid atat cu mijloace de transport in comun, cat si cu masina. Proiectul ofera diverse tipuri de apartamente cu 2, 3, si 4 camere precum si apartamente tip penthouse si duplex. Exista un numarul maxim de 5 apartamente pe nivel, fiecare scara fiind dotata cu lift rapid Schindler. Ansamblul rezidential dispune de un numar suficient de locuri de parcare si boxe, pentru locatari, vizitatori precum si de spatii comerciale, eliminand grijile specifice marilor orase. Maia Victoriei isi doreste sa simplifice stilul de viata alert al secolului 21.

Vezi site

Fratii Golesti

Fratii Golesti

, Stefanestii Noi

Trivale Residence

Trivale Residence

, Pitesti