Maia - ww.maiacasa.ro este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata din Romania, cu o experienta de peste 20 de ani in constructia si dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale. Spatiile propuse de noi sunt constructii solide, foarte incapatoare si luminoase, cu o estetica rafinata si moderna, finisaje de cea mai buna calitate, cu un grad de confort ridicat.

Locatiile alese de noi au beneficiile de a fi in zone cu transport in comun, aproape de scoli, magazine, centre medicale, centre comerciale.

Maia Sisesti aduce pe piata un mix de 1, 2, 3 si 4 camere, a caror suprafata construita variaza intre 57 mp si 193 mp.

Apartamentele dispun atat de balcoane cat si de terase. Designul apartamentelor are la baza un concept modular de separare a spatiilor functionale, cum ar fi bucataria, crearea de spatii fluide, armonioase, camerele fiind conectate prin holuri ample si maximizarea luminozitatii prin suprafete vitrate generoase si atent pozitionate.

Sunt prevazute 47 de locuri de parcare subterane si 17 locuri de parcare la nivelul solului.

Imobilul dispune de facilitatile necesare dezvoltarii unei vieti implinite, zona beneficiind de acces la transportul in comun (statia autobuzului 205 se afla la cativa metri, in timp ce statia de metrou Straulesti este la o distanta de aproximativ 350 m) dar si un acces facil catre DN1 si Centura Bucurestiului.

Gavana Residence, Pitesti

Aleea Seneslau

Pitesti

Finalizare in anul 2018

Dezvoltatorul care va ofera cele mai accesibilie garsoniere si apartamente cu 2,3 camere din Pitesti situate pe Aleea Seneslau la intersectia cu strada Doamna Stanca, la doar 200 de metri de Statia de Transport in Comun. Sunt disponibile mai putin de 1/3 din numarul total de de 87 de locuinte.

Vezi site

Strada Sisesti, Bucuresti

Soseaua Gh. Ionescu Sisesti

Bucuresti

Finalizare in anul 2018 (Faza I)

Complexul rezidential MAIA SISESTI se indreapta cu pasi repezi spre finalizarea primei faze, din cele 4, care urmeaza sa fie predata in luna Iunie 2018. Aflat intr-o zona foarte accesibila, la cca. 5 minute distanta de noua statie de metrou Straulesti, proiectul este compus din 185 de apartamente si studiouri, locuri de parcare, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Vezi site

Calea Craiovei, Pitesti

Calea Craiovei

Pitesti

Finalizare in anul 2018

Proiectul de apartamente MAIA CRAIOVEI este cel mai nou ansamblu rezidential din Pitesti, avand una dintre pozitionarile cele mai avantajoase: Calea Craiovei. Imobilul cu termen de finalizare in anul 2018, dispune de 40 de apartamente cu 2 si 3 camere (90% din acestea fiind deja vandute), si un spatiu comercial la demisol.

Vezi site

Strada Melodiei, faza I, Cluj

Strada Melodiei, faza I

Cluj

Finalizare in anul 2017

Primul bloc din ansamblul MAIA ZORILOR, D+P+2E+3R cu termen de finalizare in primavara 2017, va dispune de 34 de apartamente, parcari, gradini la parter si terase la ultimul etaj. In momentul de fata 9 apartamente sunt vandute. In imediata vecinatate a blocului de locuinte se afla Scoala Waldorf iar accesul spre mijloacele de transport in comun se afla la cca. 50m.

Strada Melodiei, faza a II-a, Cluj

Strada Melodiei, faza a II-a

Cluj

Finalizare in anul 2017

Ansamblul este situat in sudul orasului, oferind o panorama deosebita a Clujului, într-o zonă cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, scoala, gradinita, universitati, centre medicale, supermarket. Ansamblul a fost proiectat cu un regim de inaltime redus (S + P + 2 etaje + Etaj retras), compus din studiouri si apartamente cu 2 si 3 camere cu suprafete variate cuprinse între 43 mp si 67 mp. Locuintele aflate la parterul proiectului rezidential beneficiaza de o gradina privata, o extensie fireasca a spatiului de locuit care poate fi transformata usor intr-o zona de relaxare potrivita pentru intalnirile cu prietenii dar si pentru activitatile de joaca in siguranta a celor mici, spatiul fiind protejat cu sisteme sigure de imprejmuire.

Strada Nicolae Dobrin, Pitesti

Strada Nicolae Dobrin

Pitesti

Finalizata in anul 2016

Imobilul dispune de o locatie deosebita datorita pozitiei care ofera o priveliste panoramica a orasului Pitesti. Proiectul 3D+P+3E+4R dispune de 38 de apartamente cu o suprafata totala de 3413 mp. Proiectul a fost vandut in proportie de 100%.

Strada Fagaras, Pitesti

Strada Fagaras

Pitesti

Finalizata in anul 2011

Blocul de locuinte situat pe strada Fagaras, proiectat in regim de inaltime de D+P+5E a avut termen de finalizare August 2016. Cu o suprafata totala de 3826 mp, proiectul prevede 46 de locuinte. Locatia proiectului este ideala, acesta fiind situat la cca 50 m fata de scoala nr. 14, in imediata vecinatate a Spitalului Militar si a unui centru comercial, iar mijloacele de transport in comun sunt la cca 200 m. Toate aceste avantaje au facut ca apartamentele sa fie contractate inca din stadiul de proiect. Proiectul a fost vandut in proportie de 100%.

Strada Crinului, Pitesti

Strada Crinului

Pitesti

Finalizata in anul 2014

Proiectul a fost finalizat de MAIA in 2014. Regimul de inaltime al imobilului este de D+P+4E+5R, suprafata cladirii fiind de 4100 mp. Parterul este destinat activitatilor comerciale, cele 34 de apartamente aflandu-se la etajele superioare. Si acest proiect a fost vandut in proportie de 100%.

Strada Pasaj Teiuleanu, Pitesti

Strada Pasaj Teiuleanu

Pitesti

Finalizata in anul 2012

Acest imobil este situat ultracentral, avand destinatie comerciala si rezidentiala. Constructia D+P+8E+9R a fost finalizata in anul 2012 si gazduieste la etajele superioare 11 apartamente cu o suprafata de 980 mp si birouri in suprafata de 900 mp. Proiectul este vandut in totalitate.

Strada General Cristescu, Pitesti

Strada General Cristescu

Pitesti

Finalizata in anul 2011

Imobilul, situat in centrul orasului Pitesti a fost construit in anul 2011. Parterul a fost gandit si proiectat in totalitate pentru activitati comerciale, apartamentele fiind situate la etajele superioare. Acestea, in numar de 26, insumeaza o suprafata de 3510 mp, regimul de inaltime al imobilului fiind S+P+6E+7R. Proiectul este vandut in totalitate.

Strada Constructorilor, Pitesti

Strada Constructorilor

Pitesti

Finalizata in anul 2010

Blocul de locuinte din zona Craiovei cu regimul de inaltime D+P+7E a fost predat in anul 2010, avand 43 de apartamente si o suprafata totala construita de 5100 de metri. Proiectul este vandut in proportie de 100%.

Strada Doaga, Pitesti

Strada Doaga

Pitesti

Finalizata in anul 1997

Fiind unul din primele noastre proiecte, aceasta cladire a fost construita si finalizata in anul 1997. Cu o suprafata totala de 1850 mp si un regim de inaltime S+P+4, cladirea a fost proiectata in totalitate ca spatiu pentru birouri.